Afyonkarahisar'da Türk Eğitim-Sen Hocalar Temsilciliği tarafından Şehit Öğretmen Fatma Nur Çelik anısına düzenlenen voleybol turnuvası büyük bir coşkuyla devam ediyor.
FİNALDE GÜRE GENÇLİK VE ÇEPNİ OTAĞI YÜZ YÜZE
Turnuvada finale kalan takımlar arasında Güre Gençlik Miryokefalon ile Çepni Otağı yer alıyor. Hocalar Asım Kocabıyık Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen bu organizasyona kamu kurumlarından 8 takım ve toplamda 96 sporcu katıldı. Bir ay süren turnuva boyunca, A ve B gruplarında en iyi performansı gösteren takımlar çapraz eşleşme ile play-off aşamasına geçti.
ŞAMPİYONLAR ÖDÜLLERİNİ ALACAK
Final karşılaşması, 05.06.2026 Cuma günü saat 20.30'da Hocalar Asım Kocabıyık Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek. Aynı gün, saat 19.00'da üçüncülük maçı da Şehit Ahmet Sarıtaş Ortaokulu ile Filenin Aslanları arasında oynanacak. Şampiyon ve dereceye giren takımlara kupa ve madalya verileceği belirtildi.








