Hopa'da gece yarısı evi saran alevler söndürüldü: Can kaybı yok, hasar büyük

ASAYİŞ Yayınlanma : 16 Temmuz 2026 23:36 Düzenleme : 16 Temmuz 2026 23:36
Hopa'da gece yarısı evi saran alevler söndürüldü: Can kaybı yok, hasar büyük
Artvin Hopa'da bir evde çıkan gece yangını itfaiye tarafından söndürüldü. Can kaybı yaşanmazken, dairede büyük maddi hasar oluştu.

Artvin'in Hopa ilçesinde gece saatlerinde bir evde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle kontrol altına alınarak söndürüldü. Alevlerin bir daireyi tamamen sardığı olayda şans eseri can kaybı ya da yaralanma yaşanmazken, evde ciddi maddi hasar oluştuğu bildirildi.

Hopa\

ALEVLER DAİREYİ SARDI

Sundura Mahallesi'nde yer alan Kırımlı Apartmanı'nda Muhammet Topal'a ait olduğu öğrenilen dairede, henüz sebebi belirlenemeyen bir nedenle yangın başladı. Kısa sürede büyüyen alevler, kısa sürede tüm daireyi etkisi altına aldı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine Hopa Belediyesi itfaiye ekipleri derhal sevk edildi.

Hopa\

MADDİ HASAR BÜYÜK

İtfaiye ekiplerinin titiz ve yoğun çalışmaları sonucunda yangın kontrol altına alınarak tamamen söndürüldü. Olayda herhangi bir can kaybı veya yaralanma meydana gelmemesi sevindirici bir gelişme olarak kaydedilirken, dairede büyük çapta maddi hasar oluştuğu tespit edildi. Yangının çıkış nedenine ilişkin olarak kapsamlı bir inceleme başlatıldığı öğrenildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.