Iğdır FK'da iki futbolcuyla yollar ayrıldı

SPOR Yayınlanma : 12 Temmuz 2026 01:19 Düzenleme : 12 Temmuz 2026 01:19
Iğdır FK'da iki futbolcuyla yollar ayrıldı
Iğdır FK, yeni sezon öncesi Atakan Çankaya ve Alperen Gündoğdu ile yollarını ayırarak kadro yapılanmasına devam ediyor. İki futbolcuya da teşekkür edildi.

1. Lig ekiplerinden Alagöz Holding Iğdır FK, yeni sezon öncesi kadro yapılanmasına devam ediyor. Kulüp, futbolcular Atakan Çankaya ve Alperen Gündoğdu ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı.

ATAKAN ÇANKAYA İLE ANLAŞMA SAĞLANDI

Kulüpten yapılan açıklamada, Atakan Çankaya ile yolların ayrıldığı duyuruldu. Kulüp, Çankaya'ya yeşil-beyazlı formaya verdiği emekler için teşekkür ederek, kariyerinin yeni döneminde başarılar diledi.

ALPEREN GÜNDOĞDU DA YENİ BİR YOLA ÇIKTI

Iğdır FK, Alperen Gündoğdu ile de yapılan karşılıklı anlaşma sonucunda yollarını ayırdığını açıkladı. Kulüp, Gündoğdu'ya da formaya verdiği emekler için teşekkür ederek, yeni yolculuğunda başarılar diledi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.