Güneydoğu Gazeteciler Cemiyetinin (GGC) düzenlediği 39. Geleneksel Yılın Başarılı Gazetecileri Ödülleri sahiplerini bulurken, İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabiri Özkan Olcay, fotoğraf dalında birincilik kürsüsüne çıktı.

GAZETECİLİKTE BAŞARI VE ANMA
Bu yıl gazeteci Ümit Özdal anısına gerçekleştirilen yarışma, Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesindeki bir otelde düzenlenen törenle taçlandı. Sektörün başarılı isimlerinin ödüllendirildiği gecede, Özkan Olcay'ın çalışmaları büyük beğeni topladı.

FOTOĞRAF DALINDA ZİRVE
Özcan Olcay, "Sürülerin zorlu ve tozlu yolculuğu başladı" isimli etkileyici fotoğrafıyla jüriyi etkileyerek birincilik ödülüne layık görüldü. Ödülünü MHP Diyarbakır İl Başkanı Miktat Arslan'ın elinden alan Olcay, bu başarısıyla meslektaşlarına da ilham verdi.







