Ilgın'da villaların temel kazısı başladı

YEREL Yayınlanma : 02 Nisan 2026 00:00 Düzenleme : 01 Nisan 2026 23:22
Ilgın'da villaların temel kazısı başladı
Konya'nın Ilgın İlçesi'nde kaplıcalar bölgesine yapılacak olan ve apart otel ile villalardan oluşan projenin temel kazısına başlandı.

VİLLALARIN TEMELLERİ KAZILIYOR

Ilgın belediye Başkanı Ömer Apil, ''Rabbime sonsuz şükürler olsun, verdiğimiz sözleri tutmanın onurunu ve gururunu yaşıyoruz. Bismillah diyerek Apart Otel projemize ilk kazmayı vurduk. Şehrimize kazandıracağımız oteli, en kısa sürede kazasız belasız bir şekilde Rabbim bitirmeyi nasip etsin bizlere. Ilgın'ımıza hayırlı olsun inşallah'' dedi.

ŞİFA KAYNAĞI OLACAK

Başkan Apil, ''İlçemizde 1+1 villalarımızın temel kazasına başladık. Kurbanımızı da kestik. İnşallah bu süreç ilçemize hayırlı olsun. Şifa kaynağı suyumuz hastalarımıza, dışarıdan gelecek misafirlerimize şifa kaynağı olur. Bize bu konuda destek veren başkan Çevre Şehircilik ve İklim Bakanı Murat Kurum'a, Ak Parti İl Başkanı Fatih Özgökçen'e, Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'a  emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İnşallah en kısa sürede villalarımızı hayata geçireceğiz ve ilçe halkımız ile dışarıdan gelen misafirlerimize hizmet etmeye başlayacağız'' ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.