Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, Fenerbahçe'ye 3-0 mağlup oldukları maç sonrası basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.
İLK YARI BAŞA BAŞTI
Palut, karşılaşmanın ilk yarısında başa baş bir oyun sergilediklerini ifade ederek, 'İstatistikler de bunu gösteriyor. Ancak basit bir top kaybı sonrasında golü yedik. Bu durum moralimizi olumsuz etkiledi' dedi. İkinci yarıda ise oyunun kontrolünü kaybettiklerini belirten Palut, 'İlk yarıdaki istatistikler, oyunun dengeli geçtiğini ortaya koyuyor ama ikinci yarıda düşüş yaşadık' şeklinde konuştu.
KONSANTRASYON SORUNU
Kupa finalinin ardından bu maça hazırlığın zor olduğunu da dile getiren Palut, 'Bu bir bahane değil ama konsantrasyon yönünden etkilenmiş olabiliriz. Fenerbahçe gibi bir rakibe iyi hazırlanmadan çıkmak benim sorumluluğum' ifadelerini kullandı. Oyuncularının yorgunluk yaşadığını ve sakatlıklarla mücadele ettiklerini belirten Palut, 'Hasar tespiti yapacağız ve oyuncularımızın durumunu sağlık ekibimizle değerlendireceğiz' dedi.








