İnanılmaz kurtuluş! Takla atan araçtan burnu bile kanamadan çıktı!

ASAYİŞ Yayınlanma : 10 Kasım 2025 19:29 Düzenleme : 10 Kasım 2025 19:29
İnanılmaz kurtuluş! Takla atan araçtan burnu bile kanamadan çıktı!
Aydın'da direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücünün kullandığı otomobil takla attı. Sürücü, inanılmaz bir şekilde burnu bile kanamadan kazayı atlattı.
İnanılmaz kurtuluş! Takla atan araçtan burnu bile kanamadan çıktı!

Aydın'ın Efeler ilçesinde yaşanan bir trafik kazası, "mucize" olarak nitelendirilebilecek bir sonuçla bitti. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobilin takla atmasına rağmen, sürücü araçtan hiçbir yara almadan sağ salim çıktı.

KAZA NASIL MEYDANA GELDİ?

Kaza, Ilıcabaşı Mahallesi Denizli Bulvarı'nda saat 12.30 sularında gerçekleşti. İddialara göre, ilçe merkezi yönüne ilerleyen M.Ö. idaresindeki 09 ADG 849 plakalı araç, başka bir aracın sıkıştırması sonucu sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesine yol açtı. Kontrolden çıkan otomobil, yolda savrularak takla attı ve ters döndü.

EKİPLER OLAY YERİNE SEVK EDİLDİ

Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Çağrı Merkezi tarafından sağlık, polis ve itfaiye ekipleri yönlendirildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan polis ekipleri, olası ikinci bir kazayı önlemek amacıyla çevrede güvenlik önlemleri aldı. Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri ise araç içinde mahsur kalan sürücüyü güvenli bir şekilde çıkardı. Olayda sürücünün yara almadan kurtulması sevindirici bir gelişme olarak kaydedilirken, iki şeridi trafiğe kapanan yol, aracın çekici yardımıyla kaldırılmasının ardından yeniden ulaşıma açıldı. Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.