İnegöl Belediye Spor Kulübü kış spor okullarını başlatıyor

SPOR Yayınlanma : 12 Eylül 2025 13:11 Düzenleme : 12 Eylül 2025 13:11
İnegöl Belediye Spor Kulübü kış spor okullarını başlatıyor
İnegöl Belediye Spor Kulübü, 13 Eylül'de başlayacak kış spor okullarının kayıtlarını 18 Eylül Perşembe gününe kadar sürdürüyor; 4 salonda 6 branşta 5-15 yaş arası çocuklar için eğitimler verilecek.

Kış Spor Okullarında Kayıtlar Devam Ediyor

İnegöl Belediyesi’nin Belediyespor organizasyonuyla düzenlediği spor okullarının yaz sezonu sona erdi. Kış spor okulları için kayıtlar devam ediyor. Sporu yaygınlaştırmak ve fırsat eşitliği sağlamak amacıyla düzenlenen bu okullarda, eğitimler 13 Eylül Cumartesi günü başlayacak.

Eğitimler 4 Salonda 6 Branşta

Yeni açılan Akhisar Spor Salonu ile birlikte toplam 4 salonda eğitim verilecek. Kültürpark içi belediye spor salonunda voleybol, basketbol, jimnastik, okçuluk, masa tenisi ve spor tırmanışı; Alanyurt Yunus Emre Spor Salonu, Yeniceköy Spor Salonu ve Akhisar Spor Salonunda ise voleybol, basketbol, jimnastik ve masa tenisi eğitimleri verilecek. 5 ile 15 yaş arası çocuklar için eğitim imkanı sunuluyor.

Başkan Taban'dan Açıklama

Belediye Başkanı Alper Taban, İnegöl Belediyesi Kış Spor Okullarının kayıtlarının devam ettiğini ve eğitimlerin 13 Eylül'de başlayacağını duyurdu. Başkan Taban, okulların 6 branşta, Cumartesi ve Pazar günleri yapılacağını, Yunus Emre Spor Kompleksi, Yeniceköy Spor Salonu ve Akhisar Spor Salonunda da eğitimler verileceğini belirtti. 5 yaştan 15 yaşa kadar çocukların bu eğitimlerden yararlanabileceğini ifade etti. Başkan Taban, amacın sporu yaygınlaştırmak ve her çocuğun en az bir spor branşıyla ilgilenmesini sağlamak olduğunu vurguladı ve vatandaşları çocuklarını bu kurslara göndermeye davet etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.