İnegöl'de 70 suçtan aranan şüpheli düğün sırasında yakalandı

ASAYİŞ Yayınlanma : 02 Eylül 2025 13:08 Düzenleme : 02 Eylül 2025 13:08
İnegöl'de 70 suçtan aranan şüpheli düğün sırasında yakalandı
Bursa'nın İnegöl ilçesinde polis ekipleri, 70 ayrı suçtan 20 yıl hapis cezası bulunan 28 yaşındaki Olcay Büyüt'ü Orhaniye mahallesindeki bir düğünde yakaladı ve tutuklandı.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde polis ekipleri, 70 ayrı suçtan aranan bir şahsı bir düğün sırasında yakaladı. Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü İnegöl Büro Amirliği ve Asayiş Büro Amirliği ekipleri, hırsızlık, uyuşturucu, ruhsatsız silah ve adam yaralama suçlarından 20 yıl hapis cezası bulunan 28 yaşındaki Olcay Büyüt'ün Orhaniye mahallesindeki bir sokak düğününe katılacağı bilgisine ulaştı.

SUÇ MAKİNESİ YAKALANDI

Ekipler, düğün alanına giderek Olcay Büyüt'ü yakalamaya çalıştı. Ancak şüpheli, üzerindeki tabancayı polislere doğrultarak direnmeye çalıştı. Yoğun bir arbededen sonra ekipler şüpheliyi etkisiz hale getirdi. Şüphelinin yakınları ise polis ekiplerine saldırarak şüphelinin teslim edilmesini engellemeye çalıştı. Olay yerine çok sayıda takviye ekip sevk edildi ve kalabalık dağıtıldı.

YAKINLARI DA SALDIRDI

Gözaltına alınan Olcay Büyüt, sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Polis ekiplerinin başarılı operasyonu ile tehlikeli bir suçlunun yakalanması sağlandı. Olay, İnegöl'de güvenlik güçlerinin suçlulara karşı etkin bir mücadele verdiğini bir kez daha gösterdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.