Konya'nın Beyşehir ilçesinde, bir inşaattan hırsızlık yaparken yakalandığı öne sürülen bir kişi, darp sonucu ağır yaralandı ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Olayla ilgili gözaltına alınan inşaat sahibi ise tutuklandı.
HIRSIZLIK ANI VE DARP GİRİŞİMİ
Olay, Beyşehir ilçesi Hamidiye Mahallesi'nde 13 Şubat tarihinde meydana geldi. İddialara göre, B.Y. isimli şahıs, kendi inşaatından demir malzemeleri çaldığı iddiasıyla R.Ö. isimli kişiyi suçüstü yakaladı. El arabasıyla malzemeleri taşımaya çalışan R.Ö.'yü durduran B.Y., şahsa darp uyguladı. Aldığı yumruk darbesiyle yere yığılan R.Ö., Beyşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
HASTANEDE YAŞAM SAVAŞI VE TUTUKLAMA
Hayati tehlikesi bulunan R.Ö., ileri tetkik ve tedavi için Konya'ya sevk edildi. Öte yandan, R.Ö.'yü darp ettiği ileri sürülen inşaat sahibi B.Y. ise olay sonrası polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen B.Y., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Necmettin Erbakan Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yoğun bakımda tedavi gören R.Ö. ise tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.









