Hatay'ın İskenderun ilçesi, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavında elde edilen olağanüstü bir başarıyla gururlandı. İlçeden çıkan iki öğrenci, 500 tam puan alarak Türkiye genelinde birinciliği paylaştı. Bu muazzam başarı, İskenderun Kaymakamı Muhammet Önder'in de dikkatini çekti ve iki dahi öğrenciyi makamında ağırladı.

GELECEĞİN PARLAK YILDIZLARI AĞIRLANDI
Kaymakam Muhammet Önder, LGS'de gösterdikleri üstün performansla tüm soruları doğru yanıtlayarak 500 tam puan alan Emir Nur ve Başar Deveci'yi makamında kabul etti. Bu özel buluşmaya, öğrencilerin gururlu aileleri ve onları bu başarıya taşıyan değerli öğretmenleri de eşlik etti. Kaymakam Önder, öğrencilerin bu büyük başarısını kutlayarak, onların eğitim hayatlarında daha nice parlak zaferler kazanmaları temennisinde bulundu.

İLÇE ADINA BÜYÜK BİR GURUR KAYNAĞI
Önder, öğrencilerin elde ettiği derecenin sadece bireysel bir başarı olmadığını, aynı zamanda İskenderun için de büyük bir gurur kaynağı teşkil ettiğini vurguladı. Bu anlamlı başarının ardındaki emeklerinden dolayı aileleri ve öğretmenleri de tebrik eden Kaymakam, geleceğin bu parlak yıldızlarına olan inancını dile getirdi. Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi.







