İsmail Hakkı Pamukoğlu, sabah saatlerinde hesabına bilmediği bir kuyumcudan 426 bin lira aktarıldığını fark etti. Pamukoğlu, durumu araştırmak için gönderici firmayı aradığında, firmanın böyle bir transfer gerçekleştirmediğini öğrenince şaşkına döndü.

PARANIN KAYNAĞI MUAMMA
Ankara’da medikal, kimya ve polimer sektörlerinde faaliyet gösteren Pamukoğlu, bankasını arayarak durumu bildirdi. Ancak banka, sık sık yüksek meblağların hesabına geldiği için bu durumu olağan karşılayarak yardımcı olamadı. Pamukoğlu, kara para aklanma ihtimalinden endişe ederek polisle iletişime geçti. Ancak polis, yasadışı bir durum olmadığını belirterek bankayla görüşmesini söyledi.

ÇÖZÜM BULUNAMIYOR
Pamukoğlu, gönderici firmanın parayı kabul etmemesi nedeniyle ne yapacağını bilmediğini ifade etti. Eğer paranın sahibi bulunamazsa, bu parayı öğrencilere burs olarak vermeyi veya hayır kurumuna bağışlamayı düşündüğünü belirtti. Şu an için elinde bulunan para, alıcısız kalmış bir muamma olarak duruyor.







