İstanbul'da okulların açılmasıyla trafik yoğunluğu arttı

GÜNDEM Yayınlanma : 08 Eylül 2025 08:56 Düzenleme : 08 Eylül 2025 08:56
İstanbul'da okulların açılmasıyla trafik yoğunluğu arttı
2025-2026 eğitim öğretim yılının başlamasıyla İstanbul'da trafik yoğunluğu arttı; Avrupa Yakası'nda yüzde 60, Anadolu Yakası'nda yüzde 71, kent genelinde ise yüzde 63'lük bir yoğunluk ölçüldü.

2025-2026 eğitim öğretim yılının başlamasıyla İstanbul'da yoğun bir trafik yaşandı. Sabahın erken saatlerinde Avrupa Yakası'nda trafik yoğunluğu yüzde 60, Anadolu Yakası'nda ise yüzde 71 olarak ölçüldü. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Cep Trafik verilerine göre, kent genelindeki yoğunluk oranı yüzde 63'e ulaştı.

YOĞUN TRAFİK, SABAH SAATLERİNDE KENTE HAKİM OLDU

Okulların açılmasıyla birlikte, özellikle sabah saatlerinde kent genelinde aşırı trafik yoğunluğu yaşandı. D-100 Karayolu'nun Bostancı mevkiinde uzun araç kuyrukları oluştu ve bazı bölgelerde trafik tamamen durma noktasına geldi.

KİLOMETRELERCE ARAÇ KUYRUĞU

Araçların güçlükle ilerlediği yollarda kilometrelerce uzun araç kuyrukları oluştu. Yoğunluğun, eğitim öğretim yılının başlamasının bir sonucu olduğu belirtiliyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.