İstanbul'un Ümraniye ilçesinde, otoparkta park halindeyken bir otomobilden 2 kilogram altın ve 60 bin Euro çalan 4 şüpheli, gerçekleştirilen operasyonla yakalanarak tutuklandı.

HIRSIZLIK ANI GÜVENLİK KAMERASINDA
Olay, 14 Nisan tarihinde Ümraniye'deki Esenevler Mahallesi'nde meydana geldi. M.B.’ye ait otomobilin içinde bulunan değerli eşyaların çalınması üzerine mağdurun başvurusu ile polis ekipleri hemen harekete geçti. Yapılan incelemelerde, hırsızlık anının otoparkın güvenlik kameralarına yansıdığı belirlendi. Görüntülerde, motosiklet kaskı takarak yüzünü gizleyen bir şüphelinin otomobile yaklaştığı ve aracı açarak hırsızlığı gerçekleştirdiği anlaşılıyor.
ŞÜPHELİLER YAKALANDI
Güvenlik kameralarındaki görüntüleri dikkatle inceleyen Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, şüphelinin olay yerinden motosikletle kaçtığını ve çaldığı eşyaları başka bir otomobilde bekleyen suç ortaklarına teslim ettiğini tespit etti. Kimlikleri belirlenen şüphelilere yönelik olarak Ümraniye, Sancaktepe ve Çekmeköy ilçelerinde düzenlenen operasyon sonucunda 7 şüpheli yakalandı. Bu kişilerden 3’ü ifadelerinin ardından serbest bırakılırken, 4 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.







