İşten ayrıldığı kafeye geri döndü, sonu büyük trajedi oldu: Genç garson hayatının baharında vefat etti!

ASAYİŞ Yayınlanma : 03 Kasım 2025 16:46 Düzenleme : 03 Kasım 2025 16:46
İşten ayrıldığı kafeye geri döndü, sonu büyük trajedi oldu: Genç garson hayatının baharında vefat etti!
Bağcılar'da bir kafede sipariş yüzünden çıkan tartışma, genç garson Havin Taşçı'nın bıçaklanarak ölümüne neden oldu. Olayla ilgili tutuklanan Şeymanur Sanbay, adalet karşısına çıktı.

İstanbul'un Bağcılar ilçesinde, 31 Ekim gecesi saat 04.00 sularında meydana gelen olay, bir kafede yaşanan basit bir sipariş anlaşmazlığının nasıl korkunç bir cinayete dönüştüğünü gözler önüne serdi. Olayın merkezinde, işten ayrıldığı belirtilen 20 yaşındaki Havin Taşçı ve 19 yaşındaki mesai arkadaşı Şeymanur Sanbay yer aldı.

KAVGA BÜYÜDÜ, BIÇAKLAR ÇEKİLDİ

Taşçı'nın verdiği siparişi beğenmemesi üzerine başlayan sözlü tartışma kısa sürede büyüdü. Bu gerilimin ardından Sanbay, evine gidip bir bıçak temin etti. Kardeşi R.F.S. (16) ile birlikte tekrar kafeye dönen Sanbay, Taşçı ile yeniden karşı karşıya geldi. Alevlenen kavgada Sanbay, dehşet verici bir şekilde Taşçı'yı bıçaklayarak ağır yaraladı.

ADALET YERİNİ BULDU MU? GENÇ KIZ YAŞAMINI YİTİRDİ

Olayın bildirilmesi üzerine bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri, ağır yaralı Taşçı'yı kurtarmak için müdahale etti. Polis ekipleri ise hızla olaya müdahale ederek Şeymanur Sanbay ve kardeşi R.F.S.'yi gözaltına aldı. Yapılan incelemelerde olay yerinde iki adet sustalı bıçak bulundu. Emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edilen kardeşlerden R.F.S. serbest bırakılırken, Şeymanur Sanbay tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ne yazık ki hastanede yapılan tüm tıbbi müdahalelere rağmen, genç garson Havin Taşçı kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.