Jandarma dikkati sayesinde 100 metreden yuvarlanan sürücü kurtarıldı

ASAYİŞ Yayınlanma : 20 Haziran 2026 06:18 Düzenleme : 20 Haziran 2026 06:18
Jandarma dikkati sayesinde 100 metreden yuvarlanan sürücü kurtarıldı
Adana'da 100 metrelik uçurumdan ormanlık alana yuvarlanan otomobilin sürücüsü, jandarma ekiplerinin dikkati sayesinde yaralı olarak kurtarıldı. Sağlık durumu iyi olan sürücü hastaneye kaldırıldı.
Jandarma dikkati sayesinde 100 metreden yuvarlanan sürücü kurtarıldı

Adana'nın Kozan ilçesinde yaşanan ve yürekleri ağızlara getiren bir kaza, jandarma ekiplerinin anlık müdahalesiyle trajik bir sona ulaşmadan atlatıldı. Bir otomobil, yaklaşık 100 metrelik bir uçurumdan ormanlık alana yuvarlanırken, olay yerindeki jandarma devriyesinin dikkati sayesinde sürücü yaralı olarak kurtarıldı.

Jandarma dikkati sayesinde 100 metreden yuvarlanan sürücü kurtarıldı 1

SÜRÜCÜ KONTROLÜ KAYBETTİ

Gedikli Mahallesi'nde meydana gelen olayda, 49 yaşındaki Mustafa K. idaresindeki 06 HML 060 plakalı otomobil, seyir halindeyken henüz belirlenemeyen bir nedenle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak uçuruma yuvarlandı. Yaklaşık 100 metrelik bir mesafeden ormanlık araziye düşen araç, büyük bir tehlike atlattı.

Jandarma dikkati sayesinde 100 metreden yuvarlanan sürücü kurtarıldı 2

JANDARMA EKİPLERİ ANINDA MÜDAHALE ETTİ

Kaza anında bölgede devriye görevi yürüten jandarma ekipleri, otomobilin yuvarlandığını fark ederek derhal harekete geçti. Ekipler, yaralı sürücüyü güçlükle aracından çıkarttı. İtfaiye ekiplerinin de desteğiyle ormanlık alandan çıkarılan sürücü, sağlık ekiplerine teslim edildi. Kozan Devlet Hastanesi'ne kaldırılan sürücünün hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken, kazayla ilgili kapsamlı bir inceleme başlatıldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.