Kayseri Kadın Futbol Kulübü'nün Nijeryalı golcüsü Kafayat Atoke Başhıru, 3 maçta tam 9 gol atarak büyük bir başarıya imza attı.

KADINLAR 1. LİG'DE ZİRVEYİ KORUYOR
Kadınlar 1. Lig A Grubu lideri olan Kayseri Kadın Futbol Kulübü, bu sezon kayıpsız ilerleyerek 9 puanla zirvede yer alıyor. Sarı-kırmızılı ekip, ligin 4. haftasında deplasmanda Genç Ülküm Spor Kulübü ile karşılaşacak.

KAFAYAT ATOKE BAŞHIRU'NUN BAŞARISI
Sezon başında kadroya katılan 20 yaşındaki Nijeryalı forvet Kafayat Atoke Başhıru, takımının en golcü ismi olmayı başardı. Ligin 1. haftasında Hatay Defne 1994 Spor Kulübü'ne 5 gol, 2. haftada Adana İdman Yurdu Spor Kulübü'ne 2 gol ve 3. haftada Şırnak Kadın Futbol Kulübü'ne 2 gol atan Başhıru, performansıyla dikkatleri üzerine çekti. Nijeryalı golcü, sezon sonunda gol kralı olma hedefinde kararlı görünüyor.







