İstanbul'un Kağıthane ilçesinde komşular arasında yaşanan ve silahlı kavgaya dönüşen olayda, 19 yaşındaki Yusuf A.'nın kapı dürbününden ateş açması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ise yaralandı. Bu korkunç olay sonrası zanlı tutuklandı.
KOMŞULUK İLİŞKİLERİ KANLA SONA ERDİ
Harmantepe Mahallesi'nde 11 Kasım akşamı saat 20.20 sularında meydana gelen olayda, aynı apartmanda yaşayan Melek İlayda Ç. ve Yusuf A. arasında çocuk sesi yüzünden bir tartışma patlak verdi. Alt katta oturan Yusuf A.'nın üst kata çıkarak küfür etmesi üzerine, Melek İlayda'nın ağabeyi Rıdvan Çevik (34) alt kata inerek tepki gösterdi. İddialara göre, zanlı Yusuf A. da daire kapısının dürbününden bakarak üzerine kurşun yağdırdı. Bu saldırı sonucunda Rıdvan Çevik, amcası Cavit Ç. (57) ve yengesi Hatice Ç. (51) yaralandı. Ağır yaralanan Rıdvan Çevik, kaldırıldığı hastanede maalesef kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Hayatını kaybeden Rıdvan Çevik'in bir kız çocuğu babası olduğu öğrenildi.
ŞÜPHELİ YAKALANDI VE TUTUKLANDI
Olayın ardından Kağıthane Asayiş Büro Amirliği ekipleri, şüpheli Yusuf A.'yı olayda kullandığı silahla birlikte kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. Yapılan incelemelerde, zanlının daha önce 'Kasten yaralama' suçundan sabıkasının bulunduğu tespit edildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan Yusuf A., adliyeye sevk edildi. Mahkeme, şüpheliyi 'kasten öldürme' suçundan tutuklayarak cezaevine gönderdi.









