Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesinde bir ahırda meydana gelen yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde büyümeden kontrol altına alındı.

VATANDAŞLARIN DUYARLILIĞI
Edinilen bilgilere göre, Ayaklıcaoluk Mahallesi'nde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevleri gören vatandaşlar, hemen durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Bu sayede, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri hızlı bir şekilde olay yerine sevk edildi.

İTFAİYE EKİPLERİ HIZLA MÜDAHALE ETTİ
İtfaiye ekipleri, yangına anında müdahale ederek alevlerin çevredeki yapılara sıçramasını engelledi. Yoğun çalışmalar sonucu yangın kontrol altına alındı ve tamamen söndürüldü. Yangın sonucunda can kaybı ya da yaralanma yaşanmazken, ahırda maddi hasar meydana geldi. Yangının çıkış sebebinin belirlenmesi amacıyla inceleme başlatıldı.







