Kahramanmaraş'taki iş yeri alevlere teslim oldu: Maddi hasar ve bir yaralı

ASAYİŞ Yayınlanma : 23 Temmuz 2026 00:40 Düzenleme : 23 Temmuz 2026 00:40
Kahramanmaraş'taki iş yeri alevlere teslim oldu: Maddi hasar ve bir yaralı
Kahramanmaraş'ta bir iş yerinde çıkan yangın söndürüldü. Olayda bir itfaiye eri dumandan etkilenirken, iş yerinde maddi hasar oluştu. Yangının çıkış nedeni araştırılıyor.
Kahramanmaraş'taki iş yeri alevlere teslim oldu: Maddi hasar ve bir yaralı

Kahramanmaraş'ın Gayberli Mahallesi'nde bulunan bir iş yerinde, nedeni henüz belirlenemeyen bir kıvılcımla başlayan yangın, kısa sürede büyüyerek alevlere teslim oldu.

Kahramanmaraş\

ALEVLER KONTROL ALTINA ALINDI

Edinilen bilgilere göre, olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi ve TOMA'lar sevk edildi. Ekipler, alevlerin çevredeki diğer iş yerlerine sıçramaması için yoğun bir mücadele verdi. Plastik sanayi tipi bidonların bulunduğu iş yerindeki yangın, uzun süren çalışmaların ardından kontrol altına alınarak tamamen söndürüldü.

Kahramanmaraş\

DUMANDAN ETKİLENEN İTFAİYE ERİ VE MADDİ HASAR

Yangın söndürme çalışmaları sırasında bir itfaiye eri dumandan etkilendi. Olayda iş yerinde ciddi maddi hasar meydana gelirken, tedbir amaçlı olarak çevredeki diğer iş yerleri polis ekipleri tarafından tahliye edildi. Yangının çıkış nedenine ilişkin detaylı bir inceleme başlatıldığı bildirildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.