Kanlı komşu kavgasında şok edici tutuklamalar

ASAYİŞ Yayınlanma : 21 Kasım 2025 10:16 Düzenleme : 21 Kasım 2025 10:16
Kanlı komşu kavgasında şok edici tutuklamalar
Adana’da komşu kavgasında bir kişi öldü, 19 yaşındaki şüpheli ve babası tutuklandı.

Adana’da komşular arasında çıkan kavgada bir kişi hayatını kaybederken, 19 yaşındaki şüpheli ve babası tutuklandı. Olay, 20 Kasım günü saat 01.15 sıralarında Yüreğir ilçesi Sinanpaşa Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Ş.P. (58) ve oğlu A.P. (19), yaklaşık 6 ay önce yaşadıkları hırsızlık olayını yan komşularına bağladı. Bu nedenle iki aile arasında husumet başladı ve gece saatlerinde yaşanan tartışma, kavgaya dönüştü.

OLAYIN DETAYLARI

Kavgada A.P., baba Murat Ö. (55) ile çocukları K.Ö. (24) ve M.Ö. (20)’yi bıçaklayarak yaraladı. İhbar üzerine sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Yaralılar hastaneye kaldırıldı, ancak Murat Ö. yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yüreğir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, A.P.’yi yakalayarak gözaltına aldı ve babası Ş.P. ile birlikte Cinayet Büro Amirliği’ne teslim edildi.

ŞÜPHELİNİN İFADESİ

A.P., emniyetteki ifadesinde, ’Evin önünde motosikletimi park ettim. K.Ö. ve M.Ö. geçerken onlara baktım. Onlar ’Ne bakıyorsun kafanı keserim’ diye bağırdı ve kavga çıktı. Kendimi savunmak için bıçakladım’ dedi. Emniyetteki işlemlerin ardından A.P. ve babası Ş.P., adliyeye sevk edildi ve mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.