Kara yollarında dikkat: Bazı bölgelerde ulaşım kontrollü sağlanıyor

GÜNDEM Yayınlanma : 25 Aralık 2025 08:24 Düzenleme : 25 Aralık 2025 08:24
Kara yollarında dikkat: Bazı bölgelerde ulaşım kontrollü sağlanıyor
Kara yollarında devam eden bakım, onarım ve yapım çalışmaları nedeniyle bazı bölgelerde ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor. Sürücülerin dikkatli olması ve trafik işaretlerine uyması önem taşıyor.

Kara yollarında devam eden yapım, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle bazı kesimlerde ulaşım kontrollü olarak sürdürülüyor. Sürücülerin yavaş gitmeleri ve trafik işaretlerine uymaları büyük önem taşıyor.

YOL ÇALIŞMALARI VE ULAŞIM DURUMU

Karayolları Genel Müdürlüğü'nün yol durumu bültenine göre, TAG Otoyolu'nun Bahçe-Nurdağı kavşakları arasındaki 0-1. kilometrelerde yaşanan deprem hasarlarının onarımı sürüyor. Bu bölgede ulaşım kontrollü olarak sağlanırken, sürücülerin dikkatli olmaları gerekiyor. Bodrum-Milas yolunun 39-41. kilometrelerinde yürütülen bakım ve onarım çalışmaları da ulaşımı etkiliyor. Kütahya-Eskişehir yolunun 16-24. kilometrelerindeki üstyapı onarımları nedeniyle Eskişehir-Kütahya istikameti trafiğe kapatılmış durumda ve ulaşım diğer yönden iki yönlü olarak devam ediyor. Kayseri-Pınarbaşı yolunun 24-28. kilometrelerindeki yapım çalışmaları da bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü sürdürülüyor.

DİĞER BÖLGELERDEKİ ULAŞIM DURUMU

Çifteler-Emirdağ yolunun 22-23. kilometrelerinde hızlı tren üst geçidi çalışmaları nedeniyle ulaşıma bölünmüş yolun bir kısmından iki yönlü izin veriliyor. Manavgat-Alanya yolunun 38-43. kilometrelerindeki tünellerde (Devren, Ilıksu-Ulaş, Çandırtepe) 30 Ocak 2026 tarihine kadar, saat 09.00-23.00 arasında bakım ve onarım çalışmaları yapılacak ve bu saatlerde ulaşım kontrollü gerçekleştirilecek. Dursunbey-Harmancık-Tavşanlı yolunun 25-27. kilometrelerindeki yapım çalışmaları Harmancık-Dursunbey istikametinden iki yönlü ve kontrollü olarak devam ediyor. Elazığ-Diyarbakır yolunun 46-48. kilometrelerindeki yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım tek şeritten kontrollü sağlanırken, Karabük-Eskipazar yolunun 34-35. kilometrelerindeki kavşak düzenleme çalışmaları da ulaşımın kontrollü ilerlemesine neden oluyor. Ardeşen-Fındıklı yolunun 9. kilometresinde yaya üst geçidi montaj çalışması nedeniyle her iki yönde de ulaşıma tek şeritten kontrollü izin veriliyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.