Karadeniz Ereğli'de ekipler karla mücadelede seferber oldu

YAŞAM Yayınlanma : 01 Ocak 2026 19:04 Düzenleme : 01 Ocak 2026 19:04
Karadeniz Ereğli'de ekipler karla mücadelede seferber oldu
Karadeniz Ereğli Belediyesi, yoğun kar yağışıyla mücadele kapsamında tüm ekipleriyle 24 saat esasına göre çalışarak cadde ve sokakları temizliyor, buzlanmaya karşı önlem alıyor.

Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli ilçesinde etkili olan yoğun kar yağışı, belediye ekiplerini harekete geçirdi. Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, ilçe genelindeki cadde ve sokaklarda kar temizleme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

ANA ARTERLER VE KALDIRIMLAR TEMİZLENİYOR

İlçe genelinde ana arterler, mahalle yolları, kaldırımlar ve kamuya açık alanlarda kar küreme ve temizlik çalışmaları titizlikle yürütülüyor. Ekipler, olası buzlanmaya karşı da gerekli önlemleri alırken, Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nden de destek alınıyor.

24 SAAT ESASLI ÇALIŞMA SÜRÜYOR

Temizlik İşleri Müdürü Koray Sivrikaya, tüm ekiplerin tam kadro sahada olduğunu belirterek, "Karadeniz Ereğli'de yoğun kar yağışının devam etmesiyle birlikte Temizlik İşleri Müdürlüğü olarak tüm ekiplerimizle sahadayız. Cadde ve sokaklarımızın açık tutulması, vatandaşlarımızın günlük yaşamının aksamaması için çalışmalarımızı tam kadro sürdürüyoruz. Kar yağışı devam ettiği sürece ekiplerimiz 24 saat esasına göre görev yapmaya devam edecek" dedi. Belediye yetkilileri, sürücüleri buzlanmaya karşı dikkatli olmaları konusunda uyarırken, vatandaşların zorunlu olmadıkça özel araçlarıyla trafiğe çıkmamalarını tavsiye etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.