Karaman-Mersin karayolu üzerinde, şafak vakti meydana gelen trajik bir kaza, bir ailenin umutlarını söndürdü. Lale köyü yakınlarında, sabahın erken saatlerinde, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği bir otomobil, yol kenarındaki telefon direğine çarparak durabildi. Bu acımasız çarpışma, iki canı derinden etkiledi.
UMUT YOLCULUĞU KANLI BİTTİ
24 yaşındaki Yakup Ü. yönetimindeki 33 AAF 833 plakalı otomobil, henüz bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıktı. Hızla savrulan araç, yol kenarında sessizce bekleyen telefon direğine adeta kafa attı. Kazanın şiddetiyle araç içinde bulunan sürücü Yakup Ü. ile yanında yolcu olarak bulunan 20 yaşındaki Arife Kurşun yaralandı. Olay yerine hızla intikal eden sağlık, polis ve jandarma ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk etti.
KURTARILAMAYAN GENÇ CAN
Hastanede acil tedavi altına alınan yaralılardan, durumu daha ağır olan Arife Kurşun, tüm tıbbi müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Genç yaşta yaşama veda eden Arife'nin ölümü, kazanın boyutunu daha da acılaştırdı. Sürücü Yakup Ü.'nün ise tedavisinin sürdüğü ve hayati tehlikesinin devam edip etmediği konusunda henüz net bir bilgi paylaşılmadığı öğrenildi. Bu yürek burkan kaza ile ilgili kapsamlı bir tahkikat başlatıldı.








