Karaman'da yeni eğitim öğretim yılı başladı

EĞİTİM Yayınlanma : 08 Eylül 2025 12:04 Düzenleme : 08 Eylül 2025 12:04
Karaman'da yeni eğitim öğretim yılı başladı
Karaman’da 37 bin 523 öğrenci 2025-2026 eğitim öğretim yılına başladı; Yunus Emre Ortaokulu’nda düzenlenen törende öğrenciler nostaljik bir zil sesiyle derslere başladı.
Karaman'da yeni eğitim öğretim yılı başladı

Karaman’da 2025-2026 eğitim öğretim yılı, 37 bin 523 ilk, orta ve lise öğrencisinin heyecanlı başlangıcıyla başladı. Yunus Emre Ortaokulu’nda, kentin ilk ortaokulu olarak, yeni eğitim öğretim yılı özel bir törenle kutlandı.

YUNUS EMRE ORTAOKULU'NDA ÖZEL TÖREN

Okula yeni başlayan öğrenciler, Adile Naşit karakterini canlandıran bir öğrencinin çaldığı nostaljik zil sesiyle derslere başladı. Sekiçeşme Mahallesi’ndeki okul bahçesinde, belediye bando takımının sürpriz konseri öğrencileri ve velileri coşturdu. Çeşitli marşlar çalan bando takımı, yeni eğitim yılının unutulmaz bir başlangıç olmasına katkıda bulundu.

ÖĞRENCİLER VE VELİLER HEYECANLI

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından öğrenciler sınıflarına girdi. Öğretmenler ve öğrenciler yeni eğitim öğretim yılı için heyecanlı olduklarını dile getirirken, öğrencilere lokma tatlısı ikram edildi. Okul Müdürü Ali Göktaş, kentin ilk ortaokulu olarak farklı bir başlangıç yaptıklarını belirterek, '2025-2026 eğitim öğretim yılının okulumuz, velilerimiz ve öğrencilerimiz için hayırlı olmasını diliyorum. Okulumuzda 125 yeni öğrenci eğitim öğretim hayatına başladı. Öğrencilerimizden bir tanesi nostaljik bir kıyafetle klasik zil çaldı ve derslerimize başladık. Belediye bando takımı öğrencilerimiz için kısa bir konser verdi. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.' dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.