Karaman'da yürekleri ağza getiren anlar: Otomobil alev topuna döndü

ASAYİŞ Yayınlanma : 27 Nisan 2026 18:49 Düzenleme : 27 Nisan 2026 18:49
Karaman'da yürekleri ağza getiren anlar: Otomobil alev topuna döndü
Karaman'da park halindeki bir otomobil, sürücüsü çalıştırmak isterken motorundan çıkan dumanların alev almasıyla kullanılamaz hale geldi. İtfaiye ekipleri yangını söndürürken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Karaman'da sabah saatlerinde yaşanan olay, yürekleri ağızlara getirdi. Bir sürücünün aracını çalıştırmak istediği sırada, motor kısmından yükselen dumanlar kısa sürede alevlere dönüştü. Nefise Sultan Mahallesi 212. Sokak'ta meydana gelen bu üzücü olayda, otomobil alevler içinde kaldı.

Karaman\

MOTOR KISMINDA BAŞLAYAN YANGIN KONTROLDEN ÇIKTI

Edinilen bilgilere göre, sürücü aracını çalıştırmak için kontağı çevirdiği anda motor bölümünden dumanların yükseldiğini fark etti. Panik anında aracından hızla inen sürücü, alevlerin hızla yayıldığını görünce hemen itfaiyeden yardım istedi. Olay yerine kısa sürede ulaşan itfaiye ekipleri, yangını söndürmek için yoğun bir çaba sarf etti. Polis ekipleri de çevrede güvenlik önlemleri alarak olası bir tehlikeyi önledi.

Karaman\

ARAÇ KULLANILAMAZ HALE GELDİ, SEBEBİ ARAŞTIRILIYOR

İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen otomobilin motor bölümü ve ön kısmı tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi. Yangının çıkış nedenine ilişkin detaylı bir inceleme başlatıldı. Bu tür olayların bir daha yaşanmaması için gerekli tedbirlerin alınması gerektiği vurgulandı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.