Karapınar Belediyesi’nde koltuklar çocuklara emanet: Geleceğin yöneticileri projelerini anlattı

YEREL Yayınlanma : 22 Nisan 2026 00:31 Düzenleme : 22 Nisan 2026 00:33
Karapınar Belediyesi’nde koltuklar çocuklara emanet: Geleceğin yöneticileri projelerini anlattı
Konya’nın Karapınar ilçesinde anlamlı bir buluşma gerçekleşti. Konya Çocuk Meclisi üyeleri, Karapınar Belediyesi’ni ziyaret ederek meclis koltuklarına oturdu.

MECLİS KOLTUKLARINA ÇOCUKLAR OTURDU

Ziyaret kapsamında çocuklar, belediye meclis üyelerinin koltuklarına geçerek ilçeye dair düşünce ve projelerini paylaştı. Programa katılan öğrenciler, Karapınar’a yönelik taleplerini ve önerilerini dile getirdi.

“ÇOCUKLARIMIZIN FİKİRLERİ ÇOK KIYMETLİ”

Karapınar Belediye Başkanı İbrahim Önal, öğrencileri belediyede ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, çocukların fikirlerinin önemine dikkat çekti. Önal, geleceğin teminatı olan çocukların daha bilinçli ve sorumluluk sahibi bireyler olarak yetişmesi için desteklerinin süreceğini ifade etti.

PROJELERİNİ ANLATTILAR

Konya Çocuk Meclisi üyeleri, hazırladıkları projeleri sunarak yerel yönetim sürecine katkı sağladı. Belediye yetkilileri de öğrencilerle fikir alışverişinde bulunarak önerileri değerlendirdi.

GELECEĞİN YÖNETİCİLERİNE DESTEK

Ziyaret sonunda Başkan Önal, öğrencilere eğitim hayatlarında başarılar dileyerek her zaman yanlarında olacaklarını belirtti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.