BAŞKAN ÇAĞRIDA BULUNDU
LGS, YKS ve diğer sınavlara hazırlananlara seslenen Başkan Önal, ''Geleceğinizi inşa etmek için gösterdiğiniz gayretin ve verdiğiniz mücadelenin farkındayız. Bu önemli süreçte her zaman olduğu gibi bugün de sizlerin yanındayız. Karapınar Belediyesi olarak, sınav hazırlıklarınızı en iyi şartlarda sürdürebilmeniz için Şehir Kütüphanemizi haftanın 7 günü saat 23.00’e kadar hizmetinizde tutuyoruz.
Sessiz ve konforlu çalışma alanlarımızın yanı sıra öğrencilerimize sunduğumuz ikramlarımızla tüm gençlerimizi Şehir Kütüphanemize bekliyoruz.'' ifadelerini kullandı.

BAŞARI DİLEDİ
Sınavlara hazırlanan öğrencilere başarı dileklerini de ileten Başkan Önal, ''Her birinize gönülden başarılar diliyor, Rabbimden zihin açıklığı vermesini ve emeklerinizin karşılığını almayı nasip etmesini temenni ediyorum.'' diye konuştu.









