Karatay’da oryantiring heyecanı! Öğrenciler parkurda kıyasıya mücadele etti

EĞİTİM Yayınlanma : 23 Mayıs 2026 01:10 Düzenleme : 23 Mayıs 2026 01:14
Karatay’da oryantiring heyecanı! Öğrenciler parkurda kıyasıya mücadele etti
Dünya Oryantiring Günü etkinlikleri kapsamında, 6. ve 7. sınıf öğrencilerinin katılımıyla oryantiring yarışması düzenlendi. Öğrencilerin hem fiziksel hem de zihinsel becerilerini geliştirmeyi amaçlayan etkinlik, renkli ve çekişmeli anlara sahne oldu.

HARİTA VE PUSULAYLA YARIŞTILAR

Karatay Adalet Parkı’nda gerçekleştirilen organizasyona Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürü Turan Kayacılar da katılarak öğrencilerin heyecanına ortak oldu. Yarışma boyunca öğrenciler, belirlenen kontrol noktalarını harita ve pusula yardımıyla en kısa sürede tamamlamak için kıyasıya mücadele etti. Etkinlik, öğrencilerin doğada yön bulma becerilerini geliştirmeleri ve takım ruhunu güçlendirmeleri açısından büyük önem taşıdı.

BAŞARILI ÖĞRENCİLERE ÖDÜL

Yarışma sonunda dereceye giren öğrencilere ödülleri protokol üyeleri tarafından takdim edildi. Ödül töreninde öğrencilerin başarıları tebrik edilirken, benzer sportif ve eğitsel etkinliklerin artarak devam edeceği ifade edildi.

Etkinlik, öğrencilerin hatıra fotoğrafları çekilmesi ve keyifli anların paylaşılmasıyla sona erdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.