Karatay Belediyesi, asfaltlama ve altyapı çalışmalarını ilçenin dört bir yanında aralıksız sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Fevzi Çakmak, Gazi Osmanpaşa ve Çimenlik Mahallelerinde sıcak asfalt ve yol yapım çalışmaları yürütüyor.
KARATAY’IN BİRÇOK NOKTASINDA ASFALT VE ALTYAPI ÇALIŞMASI VAR
Asfalt ve altyapı sezonunun başından bu yana daha konforlu ulaşım için yoğun mesai yapan ekipler, Fevzi Çakmak Mahallesinde asfalt yenileme çalışmalarını tamamlayarak bölgenin trafik akışını daha güvenli hale getirdi. Ragıp Sokak ve Keçecizade Sokak modern görünümüne kavuştu.
Toplam 550 metre uzunluğundaki alanın yenilenmesi, mahallede ulaşım kalitesini belirgin şekilde artırdı.
Gazi Osmanpaşa Mahallesi Küçükkumköprü Caddesi’nde sıcak asfalt öncesi altyapı hazırlıkları devam ederken, Çimenlik Mahallesi Topraklık Caddesi’nde sıcak asfalt serimi tamamlandı.
Ayrıca merkez ve merkeze uzak birçok mahallede altyapı, parke-bordür, yol yenileme ve sıcak asfalt uygulamaları planlanan takvim doğrultusunda sürüyor.
KILCA: “ULAŞIMDA DEĞİŞİMİ VE DÖNÜŞÜMÜ HIZLANDIRIYORUZ”
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, ilçenin yaşam standardını yükseltmek için yoğun bir çalışma yürüttüklerini belirterek şöyle konuştu:
“Bizim için yol yapmak, sadece asfalt dökmekten ibaret değildir. Bu hizmet; hemşehrilerimizin günlük yaşamını kolaylaştıran, onların gönlüne dokunan bir anlayışın ürünüdür. Her yıl büyük hedefler koyduk ve hamdolsun her defasında hedeflerimizin üzerinde yatırım yaptık. Amacımız güvenli ve konforlu ulaşımı ilçemizin tamamına yaymak.”
Kılca sözlerini şu şekilde sürdürdü:
“Karatay’ın dört bir yanında adeta bir asfalt seferberliği başlattık. Muhtarlarımızdan ve hemşehrilerimizden gelen talepleri karşılamanın yanı sıra planlı çalışmalarımızla önemli bir mesafe kat ettik. Ekiplerimiz asfalt, yol yapım, tretuvar, altyapı, parke, kaldırım ve yama gibi çalışmaları her gün farklı noktalarda başarıyla sürdürüyor. İnşallah asfaltlanmadık yol bırakmayacağız.”








