Karne günü sürprizi: Trafik levhalarını temizleyen öğrenciye polislerden anlamlı ziyaret!

ASAYİŞ Yayınlanma : 16 Ocak 2026 20:21 Düzenleme : 16 Ocak 2026 20:21
Karne günü sürprizi: Trafik levhalarını temizleyen öğrenciye polislerden anlamlı ziyaret!
Samsun'da kar yağışı sonrası trafik levhalarını temizleyerek örnek olan öğrenci Kadir Emin Gürsoy, karne gününde polislerden sürpriz bir ziyaret ve ödülle karşılaştı.
Karne günü sürprizi: Trafik levhalarını temizleyen öğrenciye polislerden anlamlı ziyaret!

Samsun'da yaşanan son kar yağışının ardından trafik güvenliğine yaptığı katkıyla takdir toplayan Hasköy Ortaokulu öğrencisi Kadir Emin Gürsoy, karne günüde polis ekiplerini sevindiren bir ziyaretle karşılaştı.

Örnek Davranış Takdir Topladı

Kar nedeniyle kapanan trafik levhalarını temizleyerek olası kazaları önlemeye yardımcı olan 7. sınıf öğrencisi Kadir Emin Gürsoy'un duyarlı davranışı, Trafik Başkanlığı koordinesinde özel bir ilgi gördü. Bu örnek davranışın ardından, karne günü vesilesiyle okulda anlamlı bir tören düzenlendi.

Trafik Bilinci Vurgulandı

Törene, trafikten sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı, Toplum Destekli Polislik, Çocuk Şube ve Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nden yetkililer katıldı. Öğrencilerle yakından ilgilenen emniyet mensupları, trafik güvenliğinin önemini vurgulayarak, Kadir Emin Gürsoy'un gösterdiği duyarlılığın topluma örnek teşkil ettiğini belirttiler. Etkinlikte, trafik bilinci ve toplumsal sorumlulukları nedeniyle öğrencilere hediyeler verildi. Polis ekipleri, gençlerin eğitim hayatlarında başarılar diledi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.