Kars Şeker Fabrikası'nda pancar alım kampanyası başladı

GÜNDEM Yayınlanma : 24 Eylül 2025 17:04 Düzenleme : 24 Eylül 2025 17:22
Kars Şeker Fabrikası'nda pancar alım kampanyası başladı
Kars Şeker Fabrikası’nda 2025-2026 pancar alım kampanyası başladı. Vali Ziya Polat’ın da katıldığı törende, 122 bin ton pancar işlenmesi hedefleniyor.
Kars Şeker Fabrikası'nda pancar alım kampanyası başladı

Kars’ta 2025-2026 yılı pancar alım kampanyası başladı. Kars Şeker Fabrikası’nda 122 bin ton pancar işlenecek.

TÖRENLE BAŞLANGIÇ

Pancar alım kampanyasının başlaması dolayısıyla Kars Şeker Fabrikası’nda bir tören düzenlendi. Törene, Kars Valisi Ziya Polat, Kars Şeker Fabrika Müdür Vekili Vedat Parlak, Şeker-İş Sendikası Başkanı Yaver Kop, il protokolünden bazı kişiler, işçiler ve çiftçiler katıldı.

Vali Polat, törende yaptığı konuşmada, milletin devlet için üretmeye devam edeceğini ve Kars Şeker Fabrikası’nın Kars’a artı değer kattığını vurguladı. Üretimi artırmanın, ülkenin güçlenmesi için şart olduğunu belirtti.

İLİÇİLERİN KATKISI

Konuşmaların ardından, fabrikaya ilk pancarı getiren dört çiftçiye çeşitli hediyeler verildi.

Kars Valisi Ziya Polat, ilk pancarın tartımını gerçekleştirdi. 2025-2026 pancar işleme döneminde 122 bin ton pancar işlenmesi planlanıyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.