Kartalkaya yolunda korkunç kaza: İki cip kafa kafaya çarpıştı, yaralı yok

ASAYİŞ Yayınlanma : 02 Ocak 2026 20:44 Düzenleme : 02 Ocak 2026 20:44
Kartalkaya yolunda korkunç kaza: İki cip kafa kafaya çarpıştı, yaralı yok
Bolu'da Kartalkaya yolunda kar ve buzlanma nedeniyle iki cipin kafa kafaya çarpıştığı kazada şans eseri yaralanan olmazken, araçlarda maddi hasar meydana geldi. Trafik bir süre aksadı.
Kartalkaya yolunda korkunç kaza: İki cip kafa kafaya çarpıştı, yaralı yok

Bolu'da, Kartalkaya Kayak Merkezi'ne giden yolda kar yağışı ve buzlanma nedeniyle kayganlaşan zeminde meydana gelen trafik kazasında iki cip kafa kafaya çarpıştı. Şans eseri kazada yaralanan olmazken, araçlarda maddi hasar oluştu.

KAZA NASIL MEYDANA GELDİ?

Kaza, saat 14.30 sularında Kartalkaya yolu üzerindeki Sarıalan Yaylası mevkisinde gerçekleşti. Kayak merkezi yönüne ilerleyen bir cip, virajlı ve kayganlaşmış yolda kontrolden çıkarak karşı şeride geçti. Bu sırada karşı yönden gelen başka bir cip ile şiddetli bir şekilde çarpıştı.

JANDARMA OLAY YERİNE SEVK EDİLDİ

Çarpışmanın etkisiyle her iki araçta da önemli ölçüde maddi hasar meydana geldi. Kazayı gören diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine jandarma ekipleri sevk edildi. Kazanın yaşandığı bölgede trafik bir süre kontrollü olarak sağlandı. Araçların çekici yardımıyla yoldan kaldırılmasının ardından ulaşım normale döndü. Jandarma, kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.