Kastamonu'da '6. Çocuk Kitapları Günleri' hazırlığı başladı

EĞİTİM Yayınlanma : 26 Ekim 2025 03:03 Düzenleme : 26 Ekim 2025 03:03
Kastamonu'da '6. Çocuk Kitapları Günleri' hazırlığı başladı
Taşköprü Belediyesi, 27-31 Ekim tarihleri arasında altıncısı düzenlenecek 'Çocuk Kitapları Günleri'ne hazırlanıyor. Etkinlik, çocuklara kitap okuma sevgisi aşılamayı hedefliyor.

Kastamonu'nun Taşköprü ilçesi, çocukları kitaplarla buluşturacak anlamlı bir etkinliğe daha ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Taşköprü Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen "Çocuk Kitapları Günleri", bu yıl altıncı kez düzenlenecek.

BEŞ GÜNLÜK KİTAP ŞÖLENİ

27-31 Ekim 2025 tarihleri arasında gerçekleştirilecek etkinlik, minik okuyuculara kitapların büyülü dünyasının kapılarını aralayacak. Taşköprü Belediyesi Kültür Merkezi'nde sabah 09.00 ile akşam 17.00 saatleri arasında ziyaretçilere açık olacak.

ÇOCUKLAR İÇİN KÜLTÜREL GELİŞİM

Beş gün sürecek bu kitap şöleninde çocuklar, hem yeni kitaplarla tanışma hem de sevdikleri yazarlarla bir araya gelme fırsatı bulacak. Etkinlik süresince düzenlenecek söyleşiler, imza günleri ve atölye çalışmalarıyla çocuklara kitap okuma alışkanlığı kazandırılması hedefleniyor. "Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın kültürel ve entelektüel gelişimine katkı sağlamak istiyoruz. Her sayfada yeni bir hayal, her kitapta farklı bir dünya var. Ailelerimizi, çocuklarıyla birlikte bu eşsiz deneyime katılmaya davet ediyoruz" denildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.