Kastamonu'da yıldırım düşmesi spor salonunda yangın çıkardı

ASAYİŞ Yayınlanma : 17 Haziran 2026 21:55 Düzenleme : 17 Haziran 2026 21:55
Kastamonu'da yıldırım düşmesi spor salonunda yangın çıkardı
Kastamonu'da yıldırım düşmesi sonucu jimnastik salonunda çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı. Soğutma çalışmaları sürüyor.
Kastamonu'da yıldırım düşmesi spor salonunda yangın çıkardı

Kastamonu’nun Kuzeykent Mahallesi'nde Kamil Demircioğlu Caddesi üzerinde bulunan jimnastik salonuna yıldırım düştü.

Kastamonu\

YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

Yıldırım düşmesi sonucunda salon alevlere teslim oldu ve doğalgaz hattı hasar gördü. Olayı fark eden çevredeki vatandaşlar, hemen itfaiye ekiplerine haber verdi. Şans eseri, yangın çevredeki binalara sıçramadan kontrol altına alındı ve söndürüldü.

Kastamonu\

SOĞUTMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

İtfaiye ekipleri, yangın sonrası soğutma çalışmalarıyla yangının izlerini silmeye devam ediyor. Bu tür olayların önlenmesi için daha dikkatli olunması gerektiği bir kez daha gözler önüne serildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.