Kastamonuspor, Şanlıurfaspor'a evinde 4-2 yenildi

SPOR Yayınlanma : 16 Aralık 2025 21:14 Düzenleme : 16 Aralık 2025 21:14
Kastamonuspor, Şanlıurfaspor'a evinde 4-2 yenildi
TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta Kastamonuspor, evinde Şanlıurfaspor'a 4-2 mağlup oldu. Şanlıurfaspor adına Sinan Kurumuş hat-trick yaparken, Çınar Tarhan da gol sevinci yaşadı.
Kastamonuspor, Şanlıurfaspor'a evinde 4-2 yenildi

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta heyecan dolu bir maçta Kastamonuspor, kendi sahasında konuk ettiği Şanlıurfaspor'a 4-2 mağlup oldu. Bu sonuçla Kastamonuspor, ligdeki puan durumunu etkileyen önemli bir karşılaşmadan eli boş ayrıldı.

MAÇIN DETAYLARI VE GOLCÜLER

Karşılaşmanın hakemliğini Oğuzhan Gökçen, Enes Berk Güçlü ve Burak Bakırtaş üstlendi. Kastamonuspor'da Mertan Öztürk 12. ve 40. dakikalarda attığı gollerle takımını öne geçirmeye çalışsa da, Şanlıurfaspor'un golcüsü Sinan Kurumuş sahneye çıktı. Kurumuş, 8. dakikada takımını öne geçiren golü attıktan sonra, maçın sonlarına doğru 85. ve 90. dakikalarda attığı gollerle hat-trick yaparak takımının galibiyetinde başrolü oynadı. Şanlıurfaspor adına diğer golü ise 90+3. dakikada Çınar Tarhan kaydetti.

KARTLAR VE OYUNCU DEĞİŞİKLİKLERİ

Maç boyunca Kastamonuspor'dan İbrahim Halil Talay ve Sakıb Aytaç sarı kart gördü. Kastamonuspor teknik direktörü, Egemen Pehlivan, İsmail Güven ve Emir Açıkgöz gibi oyuncuları oyuna dahil ederek taktiksel değişiklikler yapmaya çalıştı. Şanlıurfaspor cephesinde ise Emircan Altıntaş ve Turan Çalhanoğlu oyuna girerken, İbrahim Burak Işık da sonradan dahil olan isimlerdendi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.