Kavgada kan döküldü: Göğsünden bıçaklanan adam ağır yaralı

BÖLGE Yayınlanma : 19 Ocak 2025 10:33
Kavgada kan döküldü: Göğsünden bıçaklanan adam ağır yaralı
Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde iki grup arasında çıkan tüfekli ve bıçaklı kavgada, göğsünden bıçaklanan bir kişi ağır yaralandı. Polis, kaçan şüphelileri ararken, olaya karışan 4 kişi yakalandı.

Kayseri’nin Melikgazi ilçesine bağlı Kazım Karabekir Mahallesi Mesci Baba Caddesi üzerinde bulunan bir evde, iki grup arasında başlayan tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü.

Kavgada pompalı tüfek ve bıçak kullanılırken, göğsünden bıçaklanan bir kişi ağır yaralandı. Olayın ardından şüpheliler kaçtı ve sağlık ekipleri yaralıya ilk müdahaleyi yaptıktan sonra, ambulansla Kayseri Şehir Hastanesi’ne kaldırarak tedavi altına aldı.

Polis ekipleri, olay yerine intikal ederek çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı ve kaçan şüphelileri bulmak için çevredeki metruk binaları ve bahçeleri didik didik aradı. Polis, kaçan şüphelilerin attığı iki pompalı tüfeği buldu.

Yapılan titiz çalışmalar sonucunda, olaya karıştığı belirlenen 4 kişi kısa süre içinde yakalanarak gözaltına alındı. Yaralı kişinin ise hayati tehlikesi olduğu bildirildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı ve polis, olayı daha ayrıntılı şekilde araştırmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.