Kaymakam Atış, Polis Haftası'nda emniyet personelini ağırladı

KÜLTÜR SANAT Yayınlanma : 09 Nisan 2026 09:54 Düzenleme : 09 Nisan 2026 09:54
Kaymakam Atış, Polis Haftası'nda emniyet personelini ağırladı
Dicle Kaymakamı Mustafa Atış, Polis Haftası kapsamında İlçe Emniyet Amiri Erdoğan Özkan ve polisleri makamında ağırlayarak, emniyet teşkilatının 181. yıl dönümünü kutladı ve personele teşekkür etti.

Türk Polis Teşkilatı'nın 181. kuruluş yıl dönümü ve 6-12 Nisan Polis Haftası dolayısıyla, Diyarbakır'ın Dicle ilçesinde Kaymakam Mustafa Atış, İlçe Emniyet Amiri başkomiser Erdoğan Özkan ve beraberindeki polisleri makamında ağırladı.

POLİS HAFTASI KUTLAMALARI

Gerçekleştirilen nezaket ziyaretinde Kaymakam Atış, Türk Polis Teşkilatı'nın 181. yıl dönümünü ve Polis Haftası'nı kutlayarak emniyet mensuplarına başarılar diledi. İlçe Emniyet Amiri Özkan ise Kaymakam Atış'a, hafta boyunca ilçede gerçekleştirilen etkinlikler ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi.

FEDAKAR EMNİYET MENSUPLARINA TEŞEKKÜR

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Atış, "Vatanımızın bekası, milletimizin huzur ve güvenliği için fedakarca çalışan tüm kahraman emniyet mensuplarımızın Polis Haftası'nı ve Türk Polis Teşkilatı'mızın 181. kuruluş yıl dönümünü en içten dileklerimle kutluyorum. Canı pahasına, mesai mefhumunu gözetmeden devletimize ve milletimize hizmet eden polisimizin sağladığı güven duygusu, birlik ve beraberliğimizi perçinleştirmiştir. Bu vesileyle bir kez daha vatandaşın huzur ve güveni, devletimiz ve vatanımızın bekası için kahramanca görev yaparak şehadete eren aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize sağlıklı ömür diliyorum. Görev başında olan tüm emniyet mensuplarına da kolaylıklar ve başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.