Kaymakam Çakmak, hastanede yatan hastaları ziyaret etti

HAYATIN İÇİNDEN Yayınlanma : 18 Aralık 2025 01:27 Düzenleme : 18 Aralık 2025 01:29
Kaymakam Çakmak, hastanede yatan hastaları ziyaret etti
Sarayönü Kaymakamı Abdullah Huzeyfe Çakmak, İnsan Hakları Günü kapsamında Sarayönü Devlet Hastanesinde yataklı tedavi gören vatandaşlara yönelik kapsamlı bir ziyaret gerçekleştirdi.

İnsan haklarının en temel başlıklarından biri olan sağlık hakkına dikkat çekilen bu özel günde yapılan ziyaret, hem hastalara moral verdi hem de kamu kurumlarının vatandaşla kurduğu güçlü iletişimi bir kez daha ortaya koydu.

Kaymakam Çakmak, hastane servislerinde odaları tek tek gezerek tedavi gören vatandaşlarla birebir ilgilendi. Her bir hastaya geçmiş olsun dileklerini ileten Çakmak, sağlık durumları hakkında detaylı bilgi aldı.

Vatandaşların istek, talep ve ihtiyaçlarını dinleyen Çakmak, devletin şefkat elinin her daim vatandaşın yanında olduğunu belirterek moral ve güven aşıladı. Hastalar ise bu duyarlı ziyaretten memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Ziyaret sırasında Sarayönü Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ahmet Uzunay ve Hastane Müdürü Fikri Yıldırım da hazır bulundu. Başhekim Uzunay, hastanenin sunduğu hizmetler, tedavi süreçleri ve mevcut kapasite hakkında bilgiler paylaşırken, hastane personelinin özverili çalışmalarıyla sürecin titizlikle yürütüldüğünü aktardı. Uzunay, bu tür ziyaretlerin hem hastalar hem de sağlık personeli için motive edici olduğunu dile getirdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.