Manisa'nın Selendi ilçesine atanan yeni Kaymakam Mücahit Enes Yıldız, göreve başlamasının ardından ilk anlamlı ziyaretini Milli Mücadele kahramanlarından Usturumcalı Halil Efe'nin kabrine gerçekleştirdi.

MİLLİ MÜCADELE KAHRAMANINA SAYGI
İçişleri Bakanlığının olurlarıyla kura sonucu Selendi'ye asaleten atanan Kaymakam Yıldız, Yenice Mahallesi'ndeki Halil Efe'nin mezarını ziyaret ederek Kur'an-ı Kerim okuyup dua etti. Bu ziyaret, ilçenin tarihi ve milli mücadele geçmişine verilen önemin bir göstergesi olarak dikkat çekti.
GAZİLER VE ŞEHİTLER UNUTULMADI
Kaymakam Yıldız, Halil Efe'nin mezar ziyaretinin ardından Kıbrıs Gazisi Mustafa Kahraman ve 22 Temmuz 2012'de Dağlıca'da helikopter kazasında gazi olan Oktay Yuca'yı da evlerinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Bu ziyaretler, vatan için mücadele etmiş kahramanlara ve gazilere verilen değeri pekiştirdi.







