Kayseri'de, hakkında 11 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari bir hükümlü, emniyet ekiplerinin düzenlediği operasyonla yakalandı.
OPERASYON BAŞARIYLA TAMAMLANDI
İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, kent genelinde aranan kişilerin yakalanmasına yönelik çalışma yürüttü. Bu çalışmalar kapsamında, N.Z. adlı şahıs hedef alındı.
SUÇLAR VE YAKALANMA SÜRECİ
Hakkında 'kasten öldürme' ve 'yaralama' suçlarından toplam 11 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan 42 yaşındaki N.Z., ekipler tarafından düzenlenen operasyonla yakalandı. Yakalanmasının ardından gerekli işlemler tamamlandı.
CEZAEVİNE TESLİM EDİLDİ
Hükümlü, yapılan işlemlerin tamamlanmasının ardından cezaevine teslim edildi. Operasyon, emniyetin aranan şahıslara yönelik çalışmalarının bir sonucu olarak kayıtlara geçti.








