Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde, iddiaya göre adres sorduktan sonra çıkan tartışma kavgaya dönüştü ve 14 yaşındaki bir çocuk bacağından bıçaklandı. Olayın ardından kaçan üç şüpheliden ikisi polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Adres Sorarken Başlayan Kavga
Sahabiye Mahallesi Oğuz Caddesi'nde yaşanan olayda, kimliği belirsiz üç kişi, H.K. isimli gence adres sordu. Ancak bu durum, kısa sürede bir tartışmaya ve ardından da fiziksel kavgaya dönüştü. Kavga sırasında H.K., bacağından bıçak darbesi aldı.

Polis Harekete Geçti, İki Şüpheli Yakalandı
İhbar üzerine olay yerine sevk edilen polis ve sağlık ekipleri, yaralı gence ilk müdahaleyi yaptı. Sağlık ekipleri, H.K.'yı ambulansla hastaneye kaldırdı. Polis ekipleri ise çevrede güvenlik önlemleri alarak kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Kısa sürede operasyon düzenleyen ekipler, üç şüpheliden ikisini yakalayarak gözaltına aldı. Bir şüphelinin ise yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.







