Kayseri Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan bir mobilya fabrikasında çıkan yangın, yaklaşık yarım saatlik yoğun müdahalenin ardından kontrol altına alındı. İtfaiye ekiplerinin söndürme çalışmaları, dron kamerasıyla havadan da kaydedildi.

FABRİKADAN DUMANLAR YÜKSELDİ
Karpuzsekisi Mahallesi 18. Cadde üzerindeki mobilya fabrikasında henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangın kısa sürede büyüdü. Dumanların gökyüzüne yükselmesi üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Olay yerinde güvenlik önlemleri alan polis ekipleri, itfaiyenin çalışmalarını kolaylaştırdı.

MADDİ HASAR VAR, YARALI YOK
Yaklaşık yarım saat süren müdahalenin ardından yangın kontrol altına alınırken, fabrikada önemli ölçüde maddi hasar meydana geldiği öğrenildi. Olayda herhangi bir yaralanma veya can kaybı yaşanmaması teselli oldu. Yangının çıkış nedenine ilişkin incelemeler sürüyor.







