Kayseri'de muaythai okul sporları müsabakaları başarıyla tamamlandı

SPOR Yayınlanma : 11 Şubat 2026 05:14 Düzenleme : 11 Şubat 2026 05:14
Kayseri'de muaythai okul sporları müsabakaları başarıyla tamamlandı
Kayseri'de düzenlenen Muaythai Okul Sporları Müsabakaları, 520 sporcunun katılımıyla sona erdi. Başarılı olan sporcular Türkiye şampiyonasına katılacak.

Kayseri Muaythai Okul Sporları Müsabakaları, Talas Spor Salonu'nda küçükler, minikler, yıldızlar, gençler A ve gençler B kategorilerinde gerçekleştirilen maçlarla sona erdi.

520 SPORCU MÜSABAKALARA KATILDI

Türkiye Muaythai Federasyonu Kayseri İl Temsilcisi Fatih Kağan Ulu, müsabakalara toplamda 520 sporcunun katıldığını belirtti. Ulu, "Minikler ve küçükler yarışmaları mahalli statüde yapıldı. Yıldızlar ve gençlerde başarılı olan sporcular, Türkiye şampiyonasına katılım sağlayacaklar. Muaythai sporunda her geçen gün büyüme ve ilgi artışı gözlemliyoruz," dedi.

HEYECAN DOLU ANLAR YAŞANDI

Katılımın yüksek olması nedeniyle müsabakalar, aynı anda iki ring ve bir tatemi ile gerçekleştirildi. Ulu, sakatlık olmadan ve problemsiz bir şekilde heyecan dolu maçların yapıldığını ifade etti. Ayrıca, sporculara, antrenörlere, katılan okullara, beden eğitimi öğretmenlerine ve hakemlere verdikleri emeklerden dolayı teşekkür etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.