Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve Kayseri Milletvekili Hulusi Akar ile birlikte Kocasinan ilçesi Kızık ve Yüreğil Mahallesinde önemli bir ziyaret gerçekleştirdi. Bu ziyaret sırasında, toplam 213 milyon TLlik yol yatırımlarının detayları paylaşıldı ve 15 mahalleye ulaşım konforu sağlanacağı belirtildi.

YOL ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELENDİ
Başkan Büyükkılıç, Akar ve beraberindeki heyetle birlikte Kızık ve Yüreğil Mahallelerinde devam eden yol yenileme çalışmalarını yerinde inceledi. Ziyaret sırasında, mahalle sakinleri ile bir araya gelerek onların taleplerini dinleyen Büyükkılıç, aynı zamanda ekibine kolaylıklar diledi. Kızık Mahalle Muhtarı Hacıali Demirin taleplerine anlık yanıt vererek atılması gereken adımları belirledi.

YATIRIMLARLA BİRLİKTE GÜÇLÜ BİR MESAJ VERİLDİ
Yüreğil Mahallesinde de sıcak bir karşılamayla karşılanan Büyükkılıç, burada çocuklara Kayserispor forması hediye etti. Yatırımların önemine değinen Büyükkılıç, "Yolları yapmak yetmez, gönüllere sevgi yolları döşemek önemli" diyerek birlik ve beraberlik mesajı verdi. TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Akar da, yapılan yol çalışmalarının medeniyetin bir göstergesi olduğunu vurguladı. Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ile AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Okandan da yatırımın önemine dikkat çekti ve Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıça teşekkürlerini ilettiler.







