Kayseri’de kaçak parfüm operasyonu

BÖLGE Yayınlanma : 08 Ağustos 2025 12:28
Kayseri’de kaçak parfüm operasyonu
Kayseri’de polis ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda kaçak parfüm sattığı belirlenen iki kişi yakalandı. Operasyonda 784 adet kaçak parfüm ele geçirildi.

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kaçak parfüm satışına yönelik yürüttüğü çalışmalarda önemli bir operasyona imza attı. Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele kapsamında yapılan operasyonda 784 adet çeşitli markalara ait kaçak parfüm ele geçirildi.

Edinilen bilgilere göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü’ne bağlı Kaçakçılık Suçları Büro Amirliği ekipleri, kentte kaçak parfüm satışı yapıldığına dair istihbarat aldı. Yapılan takip ve çalışmalar sonucunda D.A. ve S.Y. isimli iki şüpheli tespit edilerek operasyon düzenlendi.

Operasyonda şüphelilerin iş yerleri ve araçlarında yapılan aramalarda 784 adet bandrolsüz, kaçak olduğu değerlendirilen parfüm bulundu. Ele geçirilen ürünlere el konulurken, yakalanan şahıslar hakkında gerekli adli işlemler başlatıldı.

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Halkımızın huzurunu bozmaya çalışanlar ile mücadelemiz aralıksız ve kararlı bir şekilde devam edecektir” ifadelerine yer verildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.