Kayserinin Hacılar ilçesinde iki kişi arasında çıkan anlaşmazlık silahlı şiddete dönüştü. Karpuzsekisi mahallesinde yaşanan olayda, uzun süredir devam eden kişisel sorunların tetiklediği gerginlik tüfek kullanımıyla sonuçlandı.

OLAY YERİNDEKİ GELİŞMELER
Mahalle sakinlerinin anlattığına göre, M.Y. ile C.K. arasındaki tartışma giderek şiddetlendi. İddialara göre M.Y., C.K.ye doğru tüfekle ateş açtı. Açılan ateş sonucunda C.K.nin baş bölgesine saçma taneleri isabet etti ve kanamalı yaralar oluştu. Olayı gören vatandaşların acil ihbarı üzerine bölgeye polis ve jandarma ekipleri sevk edildi.

YARALININ DURUMU VE TEDAVİSİ
Sağlık ekipleri olay yerine ulaştığında yaralı C.K.ye ilk müdahaleyi yaparak durumunu stabilize etti. Yaralı, ambulansla Kayseri Şehir Hastanesine nakledildi. Hastane yetkilileri, C.K.nin genel durumunun iyi olduğunu ve tedavisinin devam ettiğini açıkladı. Yaralının hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

KAÇAK ŞÜPHELİ ARANIYOR
Olayın ardından bölgeden kaçtığı tespit edilen şüpheli M.Y.nin yakalanması için jandarma ekipleri geniş çaplı bir operasyon başlattı. Bölgede güvenlik önlemleri artırılırken, şüphelinin yakınları ve temas ettği kişiler üzerinden soruşturma yürütülüyor. Yetkililer, M.Y.nin en kısa sürede adalete teslim edileceğini ifade etti.








