Kayserispor Teknik Direktörü Moe'dan Hakem Kararlarına Sert Tepki: 'Şanslı Olan Taraf Değildik!

SPOR Yayınlanma : 09 Mart 2026 23:33 Düzenleme : 09 Mart 2026 23:33
Kayserispor Teknik Direktörü Moe'dan Hakem Kararlarına Sert Tepki: 'Şanslı Olan Taraf Değildik!
Kayserispor Teknik Direktörü Erling Moe, Trabzonspor mağlubiyeti sonrası hakem kararlarını eleştirdi. Moe, kırmızı kartın oyunu etkilediğini ve penaltı kararlarında bir standart olmadığını savundu.

Kayserispor Teknik Direktörü Erling Moe, Trabzonspor'a karşı aldıkları 3-1'lik mağlubiyetin ardından hakem kararlarına yönelik eleştirilerde bulundu. Moe, maçın genelinde şanssız olduklarını belirtti.

KIRMIZI KART VE PENALTILAR GÜNDEMDE

Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında sahasında Trabzonspor'a yenilen Kayserispor'da Teknik Direktör Erling Moe, maç sonu değerlendirmesinde oyunun başında gördükleri kırmızı kartın mücadeleyi olumsuz etkilediğini ancak buna rağmen takımının iyi mücadele ettiğini söyledi. Moe, 'İyi savunduk, iyi fırsatlar yakaladık. Özellikle direkt ve alanları doğru kullanacak şekilde oynadık. Sahada görmek istediğimiz birçok şeyi bugün gördük. Kırmızı kart görmemize rağmen sahada daha iyi olan taraf bizdik.' dedi.

GELİŞİM MEMNUNİYETİ VE HAYAL KIRIKLIĞI

Sonuçtan dolayı hayal kırıklığı yaşadığını ancak kısa sürede oyun anlamında gösterdikleri gelişimden memnun olduğunu ifade eden Moe, bu şekilde devam etmeleri gerektiğini vurguladı. Teknik adam, özellikle penaltılar konusunda bir standart tutturulması gerektiğini düşündüğünü belirterek, 'Bize verilmeyen penaltının açık ve net şekilde penaltı olduğunu düşünüyorum. Bize verilen çok basit bir penaltı da var. Bu konuda bir standart olması gerektiğini düşünüyorum. Ancak biz bu şekilde oynayıp, yolumuza bakmalıyız. Bugün sahadaki hakem kararları noktasında şanslı olan tarafta değildik.' şeklinde konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.