Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, anne adaylarının sağlık hizmetlerine güvenli ve konforlu bir şekilde ulaşabilmesi için hayata geçirilen Anne Taksi projesini tanıttı.

ÜCRETSİZ ULAŞIM İMKANI
Anne Taksi projesi, Kemer'de yaşayan hamile kadınların devlet hastanelerindeki muayene ve kontrol randevularına ücretsiz ulaşım sağlamayı amaçlıyor. Bu hizmetten yararlanan anne adayı Merve Serel, doğum yaptıktan sonra Başkan Topaloğlu tarafından evinde ziyaret edildi. Proje kapsamında, yolculuk sırasında ihtiyaç duyulabilecek hijyen malzemeleri ve rahatlık sağlayacak eşyalar da takdim ediliyor.

MEMNUNİYET DOLU DOLU SÖYLEMLER
Merve Serel, hamilelik sürecinde Anne Taksi hizmetinden çok memnun kaldığını ifade ederken, eşinin de bu projeden faydalandığını belirtti. Eşi Cengiz Serel ise iş nedeniyle eşini hastaneye götürmekte zorlandığını, bu hizmetin büyük bir destek sağladığını dile getirdi. Ayrıca, Merve Serel’in babası İbrahim Tekin de projenin sağladığı kolaylıkları takdirle karşıladı. Anne Taksi projesi ile sosyal belediyecilik anlayışını güçlendiren Kemer Belediyesi, anne adaylarının sağlık hizmetlerine erişimini kolaylaştırmayı ve gebelik sürecinde güvenli ulaşım imkanı sunmayı hedefliyor.







