Kırıkkale'de üç üniversiteli tavuk yedikten sonra zehirlendi

ASAYİŞ Yayınlanma : 22 Aralık 2025 22:05 Düzenleme : 22 Aralık 2025 22:05
Kırıkkale'de üç üniversiteli tavuk yedikten sonra zehirlendi
Kırıkkale'de üç üniversite öğrencisi, yedikleri tavuktan zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırıldı, tedavilerinin ardından taburcu edildi ve olayla ilgili adli işlem başlatıldı.

Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesinde üç üniversite öğrencisi, tükettikleri tavuk nedeniyle zehirlenme şüphesiyle hastaneye başvurdu. Öğrenciler, dün akşam saatlerinde ilçedeki özel bir işletmeden satın aldıkları tavuğu yedikten sonra rahatsızlanmaya başladı.

ŞİKAYETLER ARTIYOR VE ACİL MÜDAHALE

Mide bulantısı, kusma ve halsizlik şikayetleri artınca, öğrenciler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen ambulanslarla hastaneye kaldırılan öğrenciler, acil serviste tedavi altına alındı. İlk müdahaleler sonrasında gıda zehirlenmesi şüphesiyle müşahede altında tutuldular.

SAĞLIK DURUMLARI İYİ VE TABURCU EDİLDİLER

Yapılan tedavilerin ardından, üç öğrencinin de sağlık durumlarının iyi olduğu belirlendi. Tedavileri tamamlandıktan sonra hepsi taburcu edildi. Olayla ilgili olarak adli işlemler başlatıldığı öğrenildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.